Leírás és Paraméterek
Dominium 6 puttonyos Aszú - Édes borkülönlegesség. Az aszúszem, különleges klimatikus adottságok eredményeképpen jön létre. A kézzel válogatott aszúszemeket újborban áztatják, és az ebből nyert mustot erjedés után 2 évig fahordókban érlelik. Fogyasztását 10-12°-ra hűtve, desszertekhez vagy libamájhoz ajánljuk.
Libamáj Tokaji Aszúban érlelve - A libamáj kissé édeskés karakteréhez jól passzol az aszú maradék cukrossága, az étel gazdagságát a koncentráltság, míg a zsírosságát a bor savai ellensúlyozzák.
Magnatum szarvasgombás szőlőmagolaj - Csak néhány csepp, és magával ragad a szarvasgomba különleges, erős, testes zamata, ami a legegyszerűbb ételt is gourmet csodává varázsolja, legyen szó salátákról vagy natúr húsokról.
Őszibarack befőtt - Mamaféle őszibarackbefőtt: a gyümölcs hónapok múlva is ropogós marad.
Szilvalekvár - Üstben főzött házi szilvalekvár
Birsalmasajt - Sült csirkéhez, sült pulykához is lehet adni savanyúság helyett, apró szeletekre vágva. Igazi ünnepi hangulatot varázsol.
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
