Barion Pixel
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás

E. A. Jameson - Milliók a semmiből (Első magyar nyelvű kiadás)

800 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron

Eastman Kodak, Thomas Cook, Henry Ford, Karl Benz, John J. Astor, Cesar Ritz, George M. Pullman, Paul Julius Reuter, Charles Goodyear, K. C. Gillette. J. B. Dunlop, Herbert Austin, J. M. singer, Nobel, Gottlieb Daimler.
Ezek a nevek naponta sok milliószor elhangzanak szerte a világon. Fogalmakká váltak, földkerekség minden pontján, beszéljenek ott bármely nyelven, a Gillette borotvapengét, a Dunlop autógumit, a Singer varrógépet, a Ford autót, a Kodak filmet jelent.
A kötet valamennyi története sikersztori. Ezek a férfiak fényes karriert futottak be, valamennyiükről elmondható: szegényen kezdték és milliókat hagytak örököseikre.
Élettörténetükben, cselekedeteikben közös hihetetlen akarásuk, kitartásuk. Makacs életerejük átsegítette őket a nehézségeken: nyertek. Be tudták bizonyítani a világnak, hogy szükség van az általuk kitalált, véghezvitt dolgokra.
Napjainkban - itt és most - "szabad a pálya". Nincs korlát, csak akadály. Lehet, hogy túl magasra állították, de sokan át fogjuk ugorni.
A milliók, milliárdok megszerzését bárhol, bármikor el lehet kezdeni, Akár ma Magyarországon is. 
Nem értékelt
Szállítási díj: 1.490 Ft

Leírás és Paraméterek

TARTALOM

Eastmen Kodak 5
Thomas Cook 15
Henry Ford 23
Karl Benz 35
John J. Astor 46
Ludwig Leichner 58
César Ritz 63
George M. Pullmann 72
F. W. Wooldworth 82
Charles Schwab 91
Paul Julius Reuter 99
Charles Goodyear 105
C. jantzen 113
K. C. Gillette 120
J. D. Dunlop 130
Micky és Nipper 139
Herbert Austin 145
Gilbert Labine 153
J. M. Singer 158
William H. Lever 170
Pierre F. P. Guerlain 181
F. H. Royce és Charles St. Rolls 185
Elihu Thomson 199
Nobel, az apa és fia 204
Carl Laemmle 221
Gottlich Daimler és Wilhelm Maybach 230
Lord Harcwood 246
Szerző E. A. Jameson
Fordította Dr. Hajós Dezső
Kiadó Nova Irodalmi Intézet
Kiadás Éve
ISBN
Kötés Típusa félvászon
Állapot közepes

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

Benedek István - Benedek Marcell (Tények és Tanúk sorozat)

"Félrevezető volna, ha azt a címet adnám ennek a könyvnek: >>Apám regénye<<. Több és más akar lenni, életrajzon kívül korrajz is, a korrajzon belül kissé az irodalom egy szakaszának fejlődéstörténete, de úgy, hogy akarva-akaratlanul kibontakozik belőle egy család életrajza, olyan családé, amely három nemzedéken keresztül eljegyezte magát az irodalommal."
890 Ft

Megyery Sári - Én is voltam jávorfácska... (Tények és Tanúk sorozat)

"Két évig szünet nélkül dolgoztam, úgyhogy 1924 őszén már egy tucat film volt mögöttem. (Pályafutásom alatt, a rövid- és hosszú filmekkel együtt, negyvenkilenc film főszerepét játszottam. ) De minden filmezésnél nagyobb elégtétellel töltött el, hogy... alig volt hét, hogy valamelyik lapban ne jelent volna meg írásom. S az, hogy bennfenntes voltam művészkörökben, megkönnyítete a neves emberekkel készített interjúkat."
890 Ft

Jorge Timossi - A történet első lapja - Allende elnök ütközete (Tények és Tanúk sorozat)

Az argentin Jorge Timossi dokumentumkönyve a chilei fasiszta államcsíny napjának eseményeit és a közvetlen előzményeket foglalja össze, Salvador Allende családtagjainak és az elnöki palota életben maradt védőinek tanúvallomása alapján, közvetlen közelről láttatva Allende elnök tragédiáját és a palotát védő csoport reménytelen harcát a túlerővel szemben.
890 Ft

Alvah Bessie - Újra Spanyolország (Tények és Tanúk sorozat)

"...De a háborúnak nincs vége, és a Madridban meghaltak nem hajlandók sírjukban nyugodni. Ugyanazok az emberek ők, akik az utcákon tüntetnek Spanyolország minden városában ezekben a napokban. Azok a diákok, munkások, sőt lelkészek, akik egykor majd visszakövetelik országukat. Nem bűnbánóak; nem vezekelnek, még nem >>váltotta meg<< őket a harminchat év kemény munka."
890 Ft