Barion Pixel
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás

Szalámi és kolbász

Egyetlen háztartásból sem hiányozhatnak a legjobb szalámik és kolbászok, amik a legfrissebb zöldségekkel és ropogós pékáruval párosítva évtizedek óta összehozzák a családot.

Már egyetlen karika kolbászban, szelet szalámiban is az egykori disznóvágások és a felszabadult családi összejövetelek elevenednek meg. Választékunkban olyan csemegékre is lelhetsz, amik egyenesen nemzeti parkokból érkeznek hozzánk!

 

Rendezés:

Vaddisznó szalámi

Raktáron
Erdő-mező kincse
5.000 Ft

Őz szalámi

Raktáron
Őz húsból és sertés szalonnából hagyományos érleléssel készült, paprika mentes, intenzív vad íz világgal rendelkező füstölt szalámi
5.000 Ft

Szürkemarha szalámi - 300g

Raktáron
Csemege szürkemarha szalámi a szép ízek szerelmeseinek.
5.000 Ft

Vadász szalámi (piros)

Raktáron
Díjazzuk a minőséget!
5.000 Ft

Szürkemarha szalámi csípős - 340g

Raktáron
Csípős szürkemarha szalámi. Igazi, tisztességesen érlelt, füstölt magyar termék.
5.000 Ft

Lókolbász

Raktáron
Annak, aki tudja, milyen a jó kolbász.
3.000 Ft

Szarvaskolbász patkó

Raktáron
Szarvaskolbász patkó a szolnoki Szilváshús Kft.-től
5.000 Ft

Szarvas vastagkolbász - csemege

Jelenleg elfogyott
A zalai nemes vad, a szarvas, messze földön híres. A minőségi termék minőségi alapanyagot kíván.

A BUZA féle kolbászvariációk legújabb fajtája, a szarvas vastagkolbász, szarvas színhúsból (60%) készül sertéslapocka (15%) és sertésszalonna (25%) hozzáadásával. 
4.000 Ft

Vizibivaly paprikás szalámi - 250g

Jelenleg elfogyott

A Vízibivaly szalámi termékcsaládunkkal követjük a tradicionális magyar recepteket, az egészséges, ridegen tartott állatok húsát sertés hasaalja szalonnával készítjük el, épp ezért a folyékony nitrogén fölött őrölt prémium fűszerek zamata még jobban kioldódik.

A szalámi mesterséges adalékanyagoktól mentes, a bivaly vörösebb, ásványi anyagokban gazdag húsát gondosan előválogatott alapanyagok, magyar édes nemes pirospaprika és kömény felhasználásával, hagyományos bükkfa füstöléssel és hosszú érleléssel készítjük el.

5.000 Ft

Őz paprikás szalámi - 250g

Termelői készleten

Az Őz szalámi termékcsaládunkkal követjük a tradicionális magyar recepteket, az egészséges, vadon élő állatok húsát sertés hasaalja szalonnával készítjük el, épp ezért a folyékony nitrogén fölött őrölt prémium fűszerek zamata még jobban kioldódik.

A világhírű magyar édes nemes pirospaprika adja a szalámi testességét és fűszerességét, ami hagyományos bükkfa füstöléssel és hosszú érleléssel készül. Az őz húsa a szarvashoz hasonlóan, szárazabb a vaddisznónál, ez adja e termék különleges, sajátos textúráját és ízének alapját.
 

5.000 Ft