Leírás és Paraméterek
Ezt nem érdemes agyonragozni. Piemonte-i mogyoró. Azt mondják, itt terem a világ legfinomabb mogyorója. Ezt a világ legfinomabb mogyoróját mártják bele az ecuadori kakakómasszából készült tejcsokiba és finoman, gondosan átfuttatják fahéjban, hogy az illat és az íz megkapja azt a kis pluszt, ami miatt pont sokkal finomabb lesz az eredmény egy közönséges csokis mogyorónál. És hogy ez a kis plusz számít-e? Szerintünk igen. Olyan a különbség, mint egy telefoncsengőhang és egy élő nagykoncert között.
Összetevők:
Tejcsokoládé: cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, ecuadori kakaómassza, sovány tejpor,emulgeálószer: szójalecitin, Kakaó szárazanyag tartalom legalább 40%. Piemonte-i mogyoró;fahéj; A termék allergéneket is felhasználó üzemben készült!
Származási hely: Magyarország
desszert | Csokoládés |
Vélemények
Hasonló termékek
Mendula - Pisztáciakrém
Ha te is pisztácia rajongó vagy, ez a termék neked készült, ez maga a pisztáciamennyország! 100% enyhén pirított pisztácia, semmi felesleges adalékanyag, keserűmandula aroma, pálmaolaj, színezék és társai. Ha nem eszed meg azonnal magában, készíthetsz belőle házi fagyit, pisztáciás macaront, kekszet, isssteni tortakrémet, pudingot, süteményt, bármit!
Összetevők: pisztácia
Tej-, fehér- és szőke csokoládés drazsé válogatás gyümölccsel és magvakkal (4x40g)
A szakmai zsűri által legmagasabbra értékelt, többszörösen díjhalmozó Raffinée ízekből készült összeállítást négy különböző karakterű és ízvilágú drazsékülönlegességből állítottuk össze.
Falatnyi étcsokoládé lapocskák málna töltelékkel
A friss, kissé savanykás málnapüré, valamint a liofilizált málna eddig is legkedveltebb alapanyagaink közé tartoztak.
Ezúttal megtaláltuk számukra a tökéletes párosítást egy 70% kakaótartalmú francia étcsokoládé képében.
Az intenzív kakaós ízjegyekkel rendelkező, roppanós étcsokoládé és a savanykás, mégis selymes málnapüré egyszerre állnak kontrasztban és összhangban egymással.