Leírás és Paraméterek
Összetétel:
100% hidegen sajtolt mák étolaj
A mákolaj a csontritkulás természetes csodaszere. Aminosavakban, többszörösen telítetlen omega 3 zsírsavakban, foszforban, kalciumban, káliumban, magnéziumban és vasban gazdag.
-Elősegíti a magas vérnyomás csökkentését
-Kedvező szírsavösszetételének köszönhetően megelőzhető a trombózis és embólia kialakulása
-Normalizálja a vér koleszterinszintjét
-Jótékony hatása kimutatott a sebek gyógyulásában
- Növeli a szellem iteljesítőképességet
- Idegerősítő, idegfájdalom csökkentő, nyugtató, altató hatású
-A csontozat elsőszámú természetes segítője. Megállítja a csontszövetek leépülési folyamatát, majd elkezdi építeni azt. A mákolaj igen magas foszfortartalma biztosítja a kalcium hatékony beépülését a csontokba.
Klinikai tesztek igazolták, hogy a mákolajat fogyasztók csontozata normális értéket mutatott már 12-16 hónapos kezelést követően.
A mákolaj felhazsnálási területei:
A mákolaj klasszikus alapanyaga a keleti konyhának. Különleges aromája péksüteményekben érvényesül leginkább, de salátákhoz és gyümölcslevesekhez is kiválóan társítható.
Számos ünnepi étel készíthető vele, mint a magyar különlegesség a bejgli vagy a mákos guba.
Ezen kívül desszertek, rétes, fagylalt, palacsinta töltelék, sütemény és számos más étel alkotóeleme.
Egyszerűen fogyasztható natúron naponta 1-2 kiskanállal evés közben vagy reggelre pirított kenyérre csepegtetve.
Származási hely: Milejszeg, Magyarország