Barion Pixel
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás

Kalia Lulow és Carole Jackson - Stíluskalauz férfiaknak (A legelőnyösebb színektől a legegyénibb öltözködési stílusig)

2.990 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
Szállítási díj: 1.490 Ft

Leírás és Paraméterek

TARTALOM

Az Ön színei  
Stíluskalauz férfiaknak - kell ez nekem? 9
Helyes/helytelen 11
Az évszaktípus palettái - színtáblázat mindenkinek 17
Az évszaktípus értelmezése 17
A színek összehasonlítása 17
Színelemzés 18
A színtáblázatok értelmezése 20
A Stíluskalauz férfiaknak rendszere 37
Az Ön évszaktípusának meghatározása - Színteszt 38
Első lépés: eddig viselt színei 38
Második lépés: természetes színei - bőr, haj, szem 40
Tél 41
Nyár 43
Ősz 44
Tavasz 46
Harmadik lépés: színpróba 47
Színtáblázatunk alkalmazása 50
Az egyéniséghez illő színek kiválasztása 50
A hivatali színek alkalmazása 51
A színek alkalmazása a sportruházatban 52
Tél 53
Nyár 55
Ősz 66
Tavasz 69
Összehasonlító színtáblázat 72
Öltözék és stílus  
Tartalom, szín, stílus - Ruhatárunk kialakítása 75
Az alapruhatár 75
Alapruhatár lista 80
Tél (javasolt színek) 81
Nyár (javasolt színek) 82
Ősz (javasolt színek) 83
Tavasz (javasolt színek) 84
Az alapruhatáron túl: a stílus 85
A test arányai 87
A testarányok meghatározása 87
A kiegyensúlyozott összhatás 92
Az öltöny 98
A megfelelő méret 98
A legelőnyösebb fazon 99
Az ing 102
Gallér 102
Mandzsetta 107
Anyag 108
Minta 108
Méret 110
A nyakkendő 111
Minta 111
Szín 114
Anyag 116
Szélesség 117
Hosszúság 117
A nyakkendőcsomók és a csokornyakkendő 118
Mit mivel viselhet? 122
Helyes: színt csak a sajátok közül 122
Helyes: a három egyszínű 122
Helyes: két egyszínű meg egy mintás 123
Helyes: egy egyszínű meg két, egymáshoz illő mintás 125
Helytelen: a háromféle mintás 127
Helyes: a kontraszthatás 127
Helyes: az egymáshoz illő anyagok kombinációja 128
Helytelen: a stíluskeveredés 129
Milyenek vagyunk? - Öltözködési típusok 131
Drámai 132
Romantikus 135
Természetes 141
Klasszikus 141
Fiús 146
Táblázatok 149
Frizura, szemüveg, jólápoltság 154
Az arc formája, és a frizura 154
A kopasz is lehet szép 157
Segít a hajszárító! 158
A hajszín 159
Bajusz, szakáll 160
Szemüveg 161
Napi testápolás 165
Vásárlási útmutató a Tél típusú férfinak 166
Vásárlási útmutató a Nyár típusú férfinak 168
Vásárlási útmutató az Ősz típusú férfinak 170
Vásárlási útmutató a Tavasz típusú férfinak 172
Szövegmutató 174
 
Szerző Kalia Lulow és Carole Jackson
Fordította Havas Krisztina
Kiadó Park Könyvkiadó
Kiadás Éve 1993
ISBN 9638227095
Kötés Típusa kemény
Állapot

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

Omid Scobie és Carolyn Durand - A szabadság nyomában - Harry és Meghan - Egy modern királyi család

Amikor kipattant a brit királyi herceg és az amerikai színésznő románcának híre, a világ szinte csak rájuk figyelt, a média fokozott érdeklődéssel követte az eseményeket. Ám hiába olvashattuk folyamatosan a sussexi herceggel és hercegnével kapcsolatos címlapsztorikat - eljegyzésükről, esküvőjükről, Archie fiuk születéséről, majd arról a példátlan döntésükről, hogy szakítanak a királyi udvarral -, kevesen ismerik Harry és Meghan igaz történetét.

A szabadság nyomában révén most először tekinthetünk a szalagcímek mögé, feltárva Harry és Meghan közös életét, eloszlatva a sok pletykát és félreértést, melyekkel a párnak meg kellett küzdenie. Omid Scobie és Carolyn Durand a brit királyi család programjairól tudósító újságírócsapat tagja, így náluk jobban kevesen ismerhetik a fiatal pár életét.

Scobie és Durand interjúkat készítettek a párhoz legközelebb álló emberekkel, így A szabadság nyomában egyedülállóan őszinte, közeli és lefegyverző portré egy magabiztos, befolyásos, forradalmi gondolkodású párról, akik nem féltek szakítani a hagyományokkal. Elhatározták, hogy a reflektorfénytől távolabb fognak élni, és az egész világon egyedülálló humanitárius örökséget hagynak hátra.
3.000 Ft

Dr. Leo Galland és Jonathan Galland - Megoldás az allergiára - A tünetek mögött rejlő titkok

„Ebben a rengeteg titkot feltáró könyvben Dr. Galland túllép a hagyományos nyugati orvosláson, és olyan tudással ajándékozza meg olvasóit, amellyel visszafordíthatják az allergiájukat, és újra kicsattanó egészségnek örvendhetnek." DR. FRANK LIPMAN, a The New York Times sikerlistás szerzője.

Allergiajárvány terjed világszerte. Egymilliárdan szenvednek olyan allergiás megbetegedésekben, mint az asztma, a szénanátha, az ekcéma vagy a különböző ételallergiák. És ez csak a jéghegy csúcsa. Ebben az úttörő jelentőségű munkában a több tudományos díjat nyert Leo Galland feltárja azokat az egyre nagyobb számban megjelenő rejtett allergiákat, melyek súlygyarapodást, kimerültséget, depressziót, ízületi fájdalmat, fejfájást, ADHD-t, emésztési problémákat és sok egyéb nyavalyát okozhatnak. Megdöbbentő, új kutatások számolnak be arról, hogy a fentiek hogyan függnek össze az allergiával eredendően összekapcsolódó immunegyensúllyal. A zseniális klinikai orvos, Dr. Galland azért tárja elénk ennek az áttörő erejű tudománynak az eredményeit, hogy több ezer olyan betegnek segíthessen megválaszolni a nagy kérdést - Doktor úr, mi bajom lehet? -, akiket titokzatos tünetek gyötörnek. Ebben a küldetésben a fia, Dr. Jonathan Galland - a szenvedélyes író az egészséges életmód témájában és a környezetvédelem pártolója - csatlakozik hozzá, miközben feltárják az igazságot, hogy amint a Föld környezeti egyensúlya, ugyanúgy a mi szervezetünk egyensúlya is eltolódott. A modern világ a sok szennyeződéssel, az egészségtelen étkezési szokásokkal, a testmozgás hiányával és az antibiotikumok túlzott használatával csak tüzeli az allergiák terén észlelt növekedést. A Megoldás az allergiára mélyrehatóan megvizsgálja, hogyan állíthatjuk helyre az immunegyensúlyunkat a táplálkozásunkon és az életmódunkon keresztül, hogy gyógyszerek nélkül fordíthassuk vissza gyötrő allergiáinkat. Könnyen követhető táplálkozási programot kínál, mely egy Háromnapos Nagy Tisztítással kezdődik az emésztőutak kitakarítására, hogy újra a kezünkbe vehessük az irányítást. Ha asztma, ekcéma vagy orrmelléküreg-gyulladás kínoz, ha eleged van a fájdalomból, a kimerültségből, a tompa agyműködésből, a súlygyarapodásból, a depresszióból és a szorongásból, vagy éppen azon tűnődsz, hogy mi állhat titokzatos tüneteid hátterében, akkor jó nyomon jársz: Dr. Galland klinikai gyakorlata és a legújabb tudományos eredményekre való egyedi rálátása segíthet visszakerülnöd az egészség útjára.

 „A Megoldás az allergiára átírja a játékszabályokat! Végre egy tudományosan igazolt megközelítés az egyre terjedő allergiás megbetegedések problémájára." DR. DAVID PERLMUTTER, a Gabonaagy című, The New York Times sikerlistás könyv szerzője

3.000 Ft

Faludy György - Pokolbeli víg napjaim

Faludy György a magyar történelem egyik legsötétebb korszakának megdöbbentő történetét írta meg Szolzsenyicin Gulágjához is hasonlított életrajzi regényében. A Pokolbeli víg napjaimban az Andrássy út 60. és Recsk poklát megjárt költő sorsát 1953-ig, a táborból való szabadulásáig kísérhetjük figyelemmel.

Mindaz, ami kapaszkodót nyújtott számára a hányattatás éveiben - ösztönös életigenlése, a testi szépség és a szellemi nagyság iránti feltétlen tisztelete - mélyen áthatja anekdotáit. Kortörténeti jelentősége mellett a Faludyra oly jellemző irónia és elemi őszinteség teszi a könyvet lebilincselő olvasmánnyá.

Az odüsszeuszi életutat elbeszélő regény időközben trilógiává bővült: Pokolbeli napjaim után címmel 2000-ben, A Pokol tornácán címmel 2006-ban látott napvilágot a folytatás. A harmadik kötet megjelenését a legendás költő már nem érhette meg.

3.000 Ft

Faludy György - Pokolbeli napjaim után

"Megálltam a Hermina úti villa előtt, és csendesen felszóltam a második emeleti sarokszobába, ahol égett a villany. Anyám jött le értem.

- Amerikából könnyebb volt hazajönni, mint Recskről - mondta és sírt.

A lépcsőház olyannak tűnt, mint a frissen metszett márvány."

3.000 Ft