A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás

Kis karácsonyi kosarak

Rendezés:

Mézes szeretet

Termelői készleten

Ha olyan édességgel szeretnél meglepetést okozni, amiből még a nagyszüleink is nassoltak gyermekként, akkor rátaláltál a tökéletes ajándékcsomagra. 

Vigyázat: a természetes hozzávalókból készülő finomságokról senkit nem lehet majd leszoktatni!

3.600 Ft

Marcipános ölelés

Raktáron

Milyen jó is volna, ha a nagymama kamrájában kutakodhatnánk a finomabbnál finomabb csemegék után! 

Mi megtettük helyetted, és a legkülönlegesebb kézműves finomságokat csomagoltuk össze, hogy egy minden hozzávalójában exkluzív és meghitt ajéndékkal lephesd meg szeretteid, vagy épp munkatársaid.

7.500 Ft

Gőzölgő szeretet

Raktáron
Minden nagyinak van egy pöttyös bögréje, amiből a gőzölgő mézes teát szürcsöltük gyermekként. Ajándékcsomagunk ezt a meghittséget csempészi kiszemelted napjába, töltsön időt a családjával vagy legyen épp a munkahelyén. 
 
Relaxáló válogatás, egyenesen a legkiválóbb hazai kistermelőktől! 
5.000 Ft

Kis málnás-ribizlis puszi

Raktáron

A málna olyan, akár egy puha csók az arcon: finom. A belőle készülő egyedi finomságok pedig valósággal simogatják a lelket. 

Karácsonyi kínálatunkból nem maradhatott ki háromdarabos málnás csomagunk, amit nemcsak az édes falatok, hanem a hagyományos receptúrák rajongóinak is ajánlunk.

7.000 Ft

Fűszeres szeretet

Raktáron

Nincs is jobb annál, mint amikor egy meleg pokróc alá bebújva, egy bögre forró finomsággal élvezhetjük ki az otthon melegét. A forraltbor fűszerkeverék ízorgiája és a méz csiklandós aromája együtt úgy gondoskodik fogyasztójáról, akár a nagyi.

Így teszi lehetővé szeretteid, vagy épp kollégáid számára, hogy maximálisan kihasználhassák az önmagukra szánt értékes időt.

 
5.000 Ft

Epres szeretet

Raktáron

A lekvár igazi értéke az elkészítésében rejlik: minden szem epret gondosan, egyenként gyűjtenek be, hogy aztán a legnagyobb odafigyeléssel, hosszú órák kitartó munkájával készülhessen el belőle ez az édes csoda. Ám az igazi titok, hogy magába zárja a gyermekkor forró nyári napjait, hogy a leghidegebb napokon is megmelengesse hozzátartozóid, kollégáid. 

Fejezd ki törődésed egy doboz vidám házi eperlekvárral! 

3.000 Ft

Áfonyás szeretet

Raktáron

Hogyan lehet egy áfonyalekvár kortalan? A nagymamától megörökölt, generációkon átívelő receptúrától, amivel készül!

Ebben az aprócska dobozban több bújik meg egy egyszerű lekvárnál: páratlan betekintést enged a természet és a tradíciók lenyűgöző univerzumába.

3.000 Ft