A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás

Nagy karácsonyi kosarak

Rendezés:

Utazás nagyi kamrájában 1

Raktáron
Nagyi mindenre tud gyógyírt: ha fáztunk, forró teával, ha éhesek voltunk, a legfinomabb kézműves falatokkal, ha pedig szomjasak voltunk, házi szörppel lepett meg minket.

Az ajándékcsomag gondoskodik testi-lelki egészségünkről, amelyet úgy állítottunk össze, hogy minden ízlésnek megfeleljen. Ajándékozd az otthon melegét, egyetlen kosárban!
32.000 Ft

Utazás nagyi kamrájában 2

Raktáron
Nagyszüleink otthonában a guruló málnaszemből szirup, a puha zöld dióból lekvár, a padlizsánból zakuszka készül, és olyan különlegességek is megbújnak az éléskamrában, mint a szürkemarha szalámi vagy a birsalmasajt. 
Lepd meg hozzátartozóid természetes, kézműves csemegékkel, melyek ugyanolyan természetesek és ínycsiklandók, mintha a nagyi készítette volna!
36.000 Ft

Nagyi libamájas vacsorája

Raktáron

Egy felejthetetlen vacsora valahogy így néz ki: lélekemelő falatok, csilingelő koccintások és meghitt beszélgetés. 

Ajándékcsomagunkkal akár távolról is megvendégelheted hozzátartozóid! Fejezd ki, mennyire fontosak számodra a legfinomabb kézműves válogatással!
38.000 Ft

Aszús ölelés

Raktáron

Ahogy körbeüli a család az asztalt. Ahogy megcsillan a fény az aranyló aszún. Ahogy megremeg a tányéron a birsalmasajt. Érzed a feltáltalt libamáj és az őszibarack befőtt ínycsiklandó illatát? Hallod a nagyi csengő kacaját? 

Ezeket a felejthetetlen emlékeket csempésztük bele ajándékcsomagunkba, amivel most Te is meglepheted legkedvesebb partnereid és családtagjaid! 
32.000 Ft