Leírás és Paraméterek
75 éves a Madarasi Pálinkafőzde, ebből a Lakatos család közel 60 éve főzi hagyományos kisüsti módon, kétszeres lepárlással pálinkáit.
A Madarasi Pálinka az érett gyümölcs zamatával kényezteti értő kóstolóját. Egyetlen kupica pálinkában nem kevesebb, mint fél kilogramm hazai gyümölcs eszenciája található. A gyümölcsös illat, a tiszta szín és az örökké emlékezetes íz generációk tapasztalatának és szaktudásának eredménye.
Lakatos Márton elkötelezett híve a kiváló minőségű pálinkák gyártásának, amit pálinkaversenyeken elért eredmények, a Kiváló Magyar Élelmiszer, Hagyományok-Ízek-Régiók és Pálinkakiválóság védjegyek tanúsítanak
Vélemények
Hasonló termékek
Madarasi Birsalmapálinka - 40ml
Fűszeres,intenzív illat,mely a régi idők birssajtjára emlékeztet.A pálinkák kiváló minőségét a kiváló alapanyag,jó technika és 50 éves tapasztalat biztosítja.
A birspálinka egy valóban hivalkodó és zamatos különlegesség amelyet az alapanyagául szolgáló gyümölcshöz hasonlóan enyhén fanyar fűszeres ízvilág jellemez. Igazán kedvelhető, izgalmas ízei felfedezésre csábítanak. Íze nagyanyáink által készített birssajtra emlékeztet.
Madarasi Meggypálinka - 40ml
A pálinkaház meggypálinkája nemcsak a hölgyek, de az urak körében is közkedvelt.
Hiszen lágy íze és karakteres illata tökéletes egységet alkotva köszön vissza minden egyes korty meggypálinka után. Hűen tükrözi a gyümölcs friss, citrusos illat és íz világát.
Madarasi Körtepálinka - 40ml
Friss,gyümölcsös,üde,könnyű pálinka. A Dál-Alföldi gyümölcsök páratlanul zamatos ízvilága azonnal érezhető,amint egyet kortyolunk az ízletes pálinkából.
Illatában és ízében magában hordozza a nyár és a lédús, érett körték zamatát. Aki kóstolt már a fáról frissen leszedett zamatos sárga körtét, az megtalálja a kedvencét ebben a körtepálinkában. Karakteres, enyhén borsos illat és íz, könnyed fűszerezettség jellemzi.
Madarasi Szilvapálinka - 40ml
Kék szilvából készül,a magzamatot enyhén éreztető,tiszta kisüsti pálinka.A fahéjas íz és illat jellemzi. Csak Dél-Alföldön termesztett szilvát használnak a készítésekor,amit szemenként válogatnak,hogy csak és kizárólag a tökéletes és egészséges gyümölcs kerüljön a pálinkába.
Szép, elegáns, jellegzetes szilva illattal indít, melybe marcipán és egészen kis fahéj vegyül. Szájban kellően határozott, letisztult, sima és harmonikus. Utóízében már inkább a szilvalekvárra emlékeztető jegyek érezhetőek, egészen kicsi vaníliával.Kék szilvából készült, jellegzetes, enyhén fahéjas íz és illat, a csonthéjasokra jellemző enyhe magzamat jellemzi.