Leírás és Paraméterek
75 éves a Madarasi Pálinkafőzde, ebből a Lakatos család közel 60 éve főzi hagyományos kisüsti módon, kétszeres lepárlással pálinkáit.
A Madarasi Pálinka az érett gyümölcs zamatával kényezteti értő kóstolóját. Egyetlen kupica pálinkában nem kevesebb, mint fél kilogramm hazai gyümölcs eszenciája található. A gyümölcsös illat, a tiszta szín és az örökké emlékezetes íz generációk tapasztalatának és szaktudásának eredménye.
Lakatos Márton elkötelezett híve a kiváló minőségű pálinkák gyártásának, amit pálinkaversenyeken elért eredmények, a Kiváló Magyar Élelmiszer, Hagyományok-Ízek-Régiók és Pálinkakiválóság védjegyek tanúsítanak
Vélemények
Hasonló termékek
Madarasi Barackpálinka - 40ml
Ha pálinka, akkor barack! És ezt mi, magyarok jól tudjuk. Kiváló Magyar Élelmiszer védjegyes termék.1943-óta főzik ezt a barackpálinkát Madarason.
Kézzel válogatott,zamatos barackból ,telt,karakteres ízvilágú kiváló minőségű barackpálinka. A friss és üde barack adja a termék karakteres illatát, mely a selymes ízzel kiegészülve válik tökéletessé. Virágillat és gyümölcsös édesség lengi körül. Hosszantartó lekváros utóíz jellemzi.
Madarasi Körtepálinka - 40ml
Friss,gyümölcsös,üde,könnyű pálinka. A Dál-Alföldi gyümölcsök páratlanul zamatos ízvilága azonnal érezhető,amint egyet kortyolunk az ízletes pálinkából.
Illatában és ízében magában hordozza a nyár és a lédús, érett körték zamatát. Aki kóstolt már a fáról frissen leszedett zamatos sárga körtét, az megtalálja a kedvencét ebben a körtepálinkában. Karakteres, enyhén borsos illat és íz, könnyed fűszerezettség jellemzi.
Madarasi Meggypálinka - 40ml
A pálinkaház meggypálinkája nemcsak a hölgyek, de az urak körében is közkedvelt.
Hiszen lágy íze és karakteres illata tökéletes egységet alkotva köszön vissza minden egyes korty meggypálinka után. Hűen tükrözi a gyümölcs friss, citrusos illat és íz világát.
Madarasi Szőlőpálinka - 40ml
Az érett szőlő szemeket lebogyózzák,magából a szőlőléből készül a cefre,amit aztán lefőznek. A szőlő tiszta íze így végigkísér minden korty pálinkát.
Ízharmóniájában érvényesül az adott szőlőfajta jellegzetessége. Az étkezés végén, értő módon kínált és mértékkel fogyasztott nemes pálinka nem csak finom, de élettanilag is előnyös. Íze a szőlőre jellemzően könnyed, de karakteres, illata intenzív. Utóízét hosszantartó gyümölcsös zamatosság jellemzi.