Barion Pixel
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás

Madarasi Szilvapálinka - 200ml

8.000 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Termelői készleten

Szép, elegáns, jellegzetes szilva illattal indít, melybe marcipán és egészen kis fahéj vegyül. Szájban kellően határozott, letisztult, síma és harmonikus.

Utóízében már inkább aszilvalekvárra emlékeztető jegyek érezhetőek, egészen kicsi vaníliával.

Nem értékelt
Forgalmazó: Stelázsi
Szállítási díj: 1.490 Ft

Leírás és Paraméterek

75 éves a Madarasi Pálinkafőzde, ebből a Lakatos család közel 60 éve főzi hagyományos kisüsti módon, kétszeres lepárlással pálinkáit.

A  Madarasi Pálinka az érett gyümölcs zamatával kényezteti értő kóstolóját. Egyetlen kupica pálinkában nem kevesebb, mint fél kilogramm hazai gyümölcs eszenciája található. A gyümölcsös illat, a tiszta szín és az örökké emlékezetes íz generációk tapasztalatának és szaktudásának eredménye.

Lakatos Márton elkötelezett híve a kiváló minőségű pálinkák gyártásának, amit pálinkaversenyeken elért eredmények, a Kiváló Magyar Élelmiszer, Hagyományok-Ízek-Régiók és Pálinkakiválóság védjegyek tanúsítanak

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

Madarasi Meggypálinka - 200ml

Az érett meggyszemeket kézi válogatás után kettévágják,beleteszik a cefrébe,majd innen megy a lepárlóba. Ez a karakteres,telt meggy íz a pálinka lelke. A meggypálinkának is idő kell,hosszas tárolás után bontja ki teljes ízvilágát.

A pálinkaház meggypálinkája nemcsak a hölgyek, de az urak körében is közkedvelt, hiszen lágy íze és karakteres illata tökéletes egységet alkotva köszön vissza minden egyes korty meggypálinka után. Hűen tükrözi a gyümölcs friss, citrusos illat és ízvilágát. Kellemes, harmónikus utóíz jellemzi.

 

8.000 Ft

Madarasi Körtepálinka - 200ml

Friss,gyümölcsös,üde,könnyű pálinka. A Dél-Alföldi gyümölcsök páratlanul zamatos ízvilága azonnal érezhető,amint egyet kortyolunk az ízletes pálinkából.

Illatában és ízében magában hordozza a nyár és a lédús, érett körték zamatát. Aki kóstolt már a fáról frissen leszedett zamatos sárga körtét, az megtalálja a kedvencét ebben a körtepálinkában. Karakteres, enyhén borsos illat és íz,  könnyed fűszerezettség jellemzi.

8.999 Ft

Madarasi Barackpálinka - 200ml

Kiváló Magyar Élelmiszer védjegyes termék.1943-óta főzik ezt a barack pálinkát Madarason.

Kézzel válogatott,zamatos barackból ,telt,karakteres ízvilágú kiválón minőségű Barack pálinka.A friss és üde barack adja a termék karakteres illatát, mely a selymes ízzel kiegészülve válik tökéletessé. Szép virágillatok és gyümölcsös édesség lengi körül. Hosszantartó lekváros utóíz jellemzi.

9.000 Ft

Madarasi Birsalmapálinka - 200ml

Fűszeres,intenzív illat,mely a régi idők birssajtjára emlékeztet.

A pálinkák kiváló minőségét a kiváló alapanyag,jó technika és 50 éves tapasztalat biztosítja.A birspálinka egy valóban hivalkodó és zamatos különlegesség amelyet az alapanyagául szolgáló gyümölcshöz hasonlóan enyhén fanyar fűszeres ízvilág jellemez. Igazán kedvelhető, izgalmas ízei felfedezésre csábítanak. Íze nagyanyáink által készített birssajtra emlékeztet.

9.000 Ft