Vélemények
Hasonló termékek
Sertésmentes Szarvas Natúr Szalámi - 250g
A Special Edition Szarvas termékcsaláddal a fentiek szellemében némileg eltérünk a hagyományoktól.
Kiemelkedően magas hústartalmú, sertésmentes gourmet termékeket hoztunk létre, amelyekben a ridegen tartott vízibivaly faggyújával helyettesítjük a sertés szalonnát, és amik hagyományos bükkfa füstöléssel és hosszú érleléssel készülnek. A kellemesen selymes jegyek a faggyúnak, a zamatos ízek pedig a szabadon élő Szarvas válogatott prémium húsának köszönhetőek, mindez kevés fehér- és rózsaborssal fűszerezve egyedülálló gasztronómiai élményt nyújt.
Szürkemarha Csípős Paprikás Szalámi - 250g
A Szürkemarha szalámi termékcsaládunkkal követjük a tradicionális magyar recepteket, az egészséges, ridegen tartott állatok vadéhoz közel álló húsát sertés hasaalja szalonnával készítjük el, épp ezért a folyékony nitrogén fölött őrölt prémium fűszerek zamata még jobban kioldódik. Szalámink gondosan előválogatott alapanyagok, magyar csípős nemes pirospaprika és kömény felhasználásával, hagyományos bükkfa füstöléssel és hosszú érleléssel készítjük el, adalékanyagok hozzáadása nélkül. 100 g termék 144 g szürkemarhahús felhasználásával készült. Az érlelési folyamat során a töltéshez használt tőkehús ennyit veszít víztartalmából.
9 hét érleléssel és gondos odafigyeléssel készítjük el.
Sertésmentes Szarvas Paprikás Szalámi - 250g
A Special Edition Szarvas termékcsaláddal eltérünk a hagyományoktól. Egyedülálló, sertésmentes gourmet termékeket hoztunk létre, melyekben vízibivaly faggyúval helyettesítjük a sertés szalonnát, ami egy gazdagabb íz-élményt eredményez.
Ez az érett, különleges szalámi megtölti a szájat kellemes selymességgel, a válogatott prémium Szarvashúsnak és Vízibivaly faggyúnak köszönhetően. Testességét a Pirospaprika és az egyedi fűszerezés adja.
Sertésmentes Őz Csípős Paprikás Szalámi - 250g
A tradíciókat újragondolva, különleges ízélményű szalámit készítettünk, ami a legigényesebb gourméknak is intenzív, felejthetetlen élményt nyújt. A Special Edition Őz termékcsaláddal a fentiek szellemében némileg eltérünk a hagyományoktól. Kiemelkedően magas hústartalmú, sertésmentes gourmet termékeket hoztunk létre, amelyekben a ridegen tartott vízibivaly faggyújával helyettesítjük a sertés szalonnát, és amik hagyományos bükkfa füstöléssel és hosszú érleléssel készülnek. 100 g termék 167 g őzhús felhasználásával készült. Az érlelési folyamat során a töltéshez használt tőkehús ennyit veszít víztartalmából.
8 hét érleléssel és gondos odafigyeléssel készítjük el.