Vörösborok
A magyar borvidékek eldugott, hűs pincéiben évről évre csodák születnek.
A kerek, érett, piros szőlőszemeket évszázados szaktudással mustolják, hogy a gondos palackozást követően dús, bársonyos vörösborok kerülhessenek az asztalra. Büszkén mutatjuk be vörösbor-válogatásunkat, melyeket a legkiválóbb borászok is teljes meggyőződéssel ajánlanak!
Villányi Cassiopeia 2011
90% Cabernet Franc, 10% Merlot
Védett eredetű Premium száraz vörösbor
Tamás Pince - Cabernet Franc 2018 - 0,75l
Fajta: 100% Cabernet Franc
Készült: 1333 palack
Fekvés: Kishegyidülő, Dél, 157 m tengerszint felett. Márgás üledéktalaj, közepesen köves, magas mésztartalom. Plusz fényvisszaverődés a vízfelületről.
Szüret: kézi szüret, kis ládákba szeptember elején
Feldolgozás: bogyózás, áztatás, erjesztés,
kíméletes préselés hagyományos kosaras présen. Fajélesztő nélküli erjesztés, érlelés 500 literes hordóban.
Szent Donát Magma 2018 - 0,75l
Tihany nagy hőingású, szeles területein a kékfrankos az elsőszámú fajta.
A Magma kis méretű, nyitott kádakban erjed, bio élesztővel beoltva, majd 10-12 hónapig érik hordóban.
Tamás Pince - Merlot 2019 - 0,75
Fajta: 100% Merlot
Fekvés: Kishegyidülő, Dél, 157 m tengerszint felett. Márgás üledéktalaj, közepesen köves, magas mésztartalom. Plusz fényvisszaverődés a vízfelületről.
Szüret: kézi szüret, kis ládákba szeptember elején
Feldolgozás: bogyózás, áztatás, kíméletes préselés hagyományos kosaras présen. Fajélesztő nélküli erjesztés, érlelés 800 l hordóban.