Leírás és Paraméterek
Aki szereti a padlizsánt rossz ember már nem lehet. A padlizsán szép is és egészséges is, a padlizsánkrém pedig, vigyázat, függőséget okoz. Csak macerás egy kicsit megcsinálni. Sok padlizsán kell egy kis üvegnyihez is, de a gond inkább az, hogy nagyon nehéz megállni, hogy az ember ne egye meg főzés közben a felét. És akkor már a maradékot megeszi az ember reggelire, pedig azért vett sok padlizsánt és sütögette őket egész délután, hogy legyen sokáig sok padlizsánkrém.
És aztán mégsincs.
Fincsi padlizsánkrém.
Érdekes megfigyelni társaságban az emberek reakcióját a padlizsánkrém szó hallatán. Az igazi rajongók rögtön belekezdenek a majonézes vagy nem majonézes vitába, de kevesek vannak, akik a pár éve kitört őrület után, még mindig, rendszeresen, maguk készítenék a szerintük legjobb recept alapján ezt a kencét. Egy viszont közös azokban, akiket megcsapott már a padlizsánkrém illata, és pedig az, hogy beszűkült pupilla, felpezsgő szívverés és szaporább légzés jelei mutatkoznak rajtuk. Ezt hívjuk őszinte rajongásnak.
Sokféle házi padlizsánkrémhez volt már szerencsénk, és nekünk ez a derecskei mester lett az emberünk. Kiváló minőség, pont tökéletes ízek.
Ajánljuk.
Összetevők:
padlizsán, fokhagyma, hidegen sajtolt olaj, só, bors, Na-benzoát.
Származási hely: Derecske, Magyarország
Vélemények
Hasonló termékek
Lilahagyma lekvár - 190g
Májpástétomhoz, kacsához kötelező!