Leírás és Paraméterek
A nemes aszúborok alapanyaga, az aszúszem, különleges klimatikus adottságok eredményeképpen jön létre. A gondosan, kézzel válogatott aszúszemeket újborban áztatják és az ebből nyert gazdag mustot erjedés után még hosszú ideig fahordóban érlelik. Gyümölcs, kajszibarack és botritisz az illatban. Izében citrusos, mézes, gyümölcsös jegyek, hosszú utóízzel.
Fogyasztását 10-12 °C-ra hűtve desszertekhez vagy libamájhoz ajánljuk.
Megnyert díjak:
Concours Mondial Bruxelles 2013: Médaille d'Or
Expovina Internationale Weinprämierung Zürich 2014: Gold Diplom
Decanter World Wine Awards 2014: Silver
Alkohol: 13%
Származási hely: Tokaj, Magyarország
Évjárat | 2006 |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.