document.addEventListener('AddToCart', function(e) { var id = e.detail.product.id; var value = parseFloat(e.detail.product.price) * e.detail.product.quantity; var currency = e.detail.product.currency; fbq('track', 'AddToCart', { content_ids: id, content_type: 'product', value: value, currency: currency }); }) 355315542162840
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás Értem
Menü

Mi vagyunk a Stelázsi


A frissen főtt eper és baracklekvár illata akkor a legédesebb, ha a nagymamánk konyhájában száll. Milyen jó lenne, ha minden nap olyan befőttet bonthatnánk, amelynek a tetejére a nagyink saját kezűleg kötötte a masnit! Mert az a masni nem csak arra szolgál, hogy a porvédő textilt rögzítse az üveg tetején, hanem arra, hogy rögtön észre vegyük: szeretettel készült. Mert a gondoskodás nem csupán abból áll, hogy a legérettebb, legfinomabb gyümölcsöket válogatja össze a nagymama, szívvel-lélekkel, időt nem sajnálva.


De jó volna, mindig ilyen finomságokat enni, de jó lenne, ha mindig a nagymama kamrájába mehetnénk befőttet válogatni, füstölt kolbászt csenni! De hol van már az a kert, hol van már az a nyár? Ki ér rá manapság befőttet eltenni?


Lelkes csapatunk minden műkedvelőnek elhozza a nagymama konyhájának ízeit, hangulatát, és olyan csemegéket gyűjtünk össze, amelyek éppen olyan lelkiismeretesen, szeretettel készültek, mint amelyre gyermekkorunkból emlékezünk. Az eperlekvárban a meleg napsütés, a barackban a fáramászás hangulata köszön vissza. A málnaszörpöt kortyolva a guruló, piros málnaszemek jutnak eszünkbe, a füstölt finomságokról pedig a nagypapa kedves kacagása disznóvágás idején.


A lekvárok, befőttek, ízlelőbimbóinkat kényeztető remekek nem utazzák körbe a fél világot, nem nyomták tele őket „kitudjamiféle” tartósítókkal, színező anyagokkal és egyéb rémségekkel. Nem csak nekünk fog ízleni, de bátran adhatjuk gyermekeinknek, unokáinknak.
Roskadó polcaink nyalánkságai a legnagyobb gondossággal készülnek, éppen úgy, mint amikor valaki azt saját szeretteinek süt-főz. Így találkozik a minőség, a megbízhatósággal. A családi gazdaságokban, fenntartható gazdálkodással készült ínyencségeket 2010 óta a Stelázsiban minden kedves vevőnk felfedezheti.
 


Szolgáltató adatai:
 

Cégnév,cégforma -  Ratio Food Kft. ; Korlátolt felelősségű társaság
Székhely - 3994 Nagyhuta, Petőfi Sándor utca 69.
Levelezési cím - 1136 Budapest, Hollán Ernő u 41.
Nyilvántartásba vevő hatóság - Miskolci Törvényszék Cégbírósága
Cégjegyzékszám - 05-09-028748
Adószám - 25516650-2-05
Képviselő - Móró Gábor
Bankszámlaszám - 10401055-50526789-69511000
Weboldal domain neve - stelazsibolt.shoprenter.hu
Telefonszám - +36/30-922-9805

 

 

Munkatársaink:

  Móró Márk
Értékesítési vezető
Tel: +3620 910 9349
E-mail:stelazsi41@gmail.com
  Móró Gábor
Ügyvezető
Tel: +3620 938 1057
E-mail: stelazsi41@gmail.com
 

Tel: 
E-mail: