Barion Pixel
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás

Rudi Koch, Günter Krug, Siegfried Richter - Uhren und Zeitmessung (német nyelvű)

10.000 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Ez a lexikon mintegy 1500 olyan címszavat tartalmaz, melyek mind a történelmi, mind a modern időmérő eszközökre vonatkoznak. Olyan fogalmak ismertetése található e kötetben, melyek az időmérők szerkezetére, fajtáira, funkcionális elveire és fizikai alapelveire vonatkoznak, emellett olvashatunk napórákról, vízórákról, mechanikai kerekes órákról, elektromos és elektronikus órákról, kvarc- és atomórákról, valamint a kalendáriumi időfogalomról, illetve olyan szócikkeket is találunk itt, melyek az időmérést a tudomány, a közlekedés és technika szempontjából érintik.
Nem értékelt
Szállítási díj: 1.490 Ft

Leírás és Paraméterek

Szerző Rudi Koch, Günter Krug, Siegfried Richter
Fordította
Kiadó VEB Bibliographisches Institut
Kiadás Éve 1989
ISBN 3323001001
Kötés Típusa vászon
Állapot

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

Eckhart Tolle - Most hatalma kártya - 50 lapos kártya meditációs dobozban


Eckhart Tolle bölcsességét ezúttal elegáns, szemet gyönyörködtető kártyák formájában kapjuk kézbe. A lapokon olvasható szövegek elősegítik a napi meditációt, témáik egytől-egyig a jelen pillanatra nyíló kapuk. Csodálatos üzenetük a gondolkodás fölé emel, békévé oldja a szenvedést, és átláthatóvá teszi az emberi kapcsolatokat. Milyen változást eredményez mindez? Örömet és teljességet hoz akár most, azonnal, amit aztán megoszthatunk másokkal, kiterjeszthetjük a munkánkban, az otthonunkban, s mindezzel a világ jobbításához is hozzájárulunk. Akik rendszeresen használják a kártyát, azt állítják, egészen megváltoztatja az embert. Húzzunk egy lapot váratlan helyzetekben vagy kezdjük azzal a napjainkat, hogy megnyílunk egy kártya csodálatos üzenetének! Még jobb, ha kitesszük a lapot az asztalunkra, a meditációs doboz erre kiképzett keretébe, mert így egész nap hathat ránk felséges energiája, ami segíti a mondanivaló befogadását és gyakorlati megvalósítását. A kártyák szépek, hasznosak, és a doboz is a legjobb minőségű. Kiváló ajándék bárkinek, aki lelki támaszt keres, vagy csak bölcs dolgokat szeretne tanulni. 
10.000 Ft