A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás

Szarvas natúr szalámi - 250g

Íz
csemege
4.000 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron

A Szarvas szalámi termékcsaládunkkal követjük a tradicionális magyar recepteket, az egészséges, vadon élő állatok húsát sertés hasaalja szalonnával készítjük el, épp ezért a folyékony nitrogén fölött őrölt prémium fűszerek zamata még jobban kioldódik.

Szalámink gondosan előválogatott alapanyagok, rózsabors, fehérbors, fokhagyma felhasználásával, hagyományos bükkfa füstöléssel és hosszú érleléssel készül.
 

Forgalmazó: Stelázsi
Nem értékelt
Szállítási díj: 1.490 Ft

Leírás és Paraméterek

Gyártó Venison Gusto

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

Szarvas csípős paprikás szalámi - 250g

A Szarvas szalámi termékcsaládunkkal követjük a tradicionális magyar recepteket, az egészséges, vadon élő állatok húsát sertés hasaalja szalonnával készítjük el, épp ezért a folyékony nitrogén fölött őrölt prémium fűszerek zamata még jobban kioldódik.

A világhírű magyar csípős nemes pirospaprika adja a szalámi testességét és fűszerességét, ami hagyományos bükkfa füstöléssel és hosszú érleléssel készül.

4.000 Ft

Vizibivaly paprikás szalámi - 250g

A Vízibivaly szalámi termékcsaládunkkal követjük a tradicionális magyar recepteket, az egészséges, ridegen tartott állatok húsát sertés hasaalja szalonnával készítjük el, épp ezért a folyékony nitrogén fölött őrölt prémium fűszerek zamata még jobban kioldódik.

A szalámi mesterséges adalékanyagoktól mentes, a bivaly vörösebb, ásványi anyagokban gazdag húsát gondosan előválogatott alapanyagok, magyar édes nemes pirospaprika és kömény felhasználásával, hagyományos bükkfa füstöléssel és hosszú érleléssel készítjük el.

4.000 Ft

Szarvas vastagkolbász - csípős

A zalai nemes vad, a szarvas, messze földön híres. A minőségi termék minőségi alapanyagot kíván.

A BUZA féle kolbászvariációk legújabb fajtája, a szarvas vastagkolbász, szarvas színhúsból (60%) készül sertéslapocka (15%) és sertésszalonna (25%) hozzáadásával. 
4.000 Ft