Leírás és Paraméterek
ÍZÉLMÉNY
A szalámit a füst jól átjárja, és mivel hosszú ideig érlelődik, a fűszerek tökéletesen összeérnek. A fűszerezés és a hús karakteres ízei harmonikusan érvényesülnek, étkezés közben jól érezhetőek. A nemzeti parkokból származó szürkemarha ízvilága összetett, rendkívüli gasztroélmény. Félig vadhús és félig marhasteak-re emlékeztető, valódi hungarikum.
-
Tradicionális, prémium minőségű kézműves szalámi
-
Magas telítetlen-zsír és vitamintartalom
-
Kiemelkedő vasforrás
-
Természetes B6 és B12 vitamin is található benne
-
Ízfokozó-mentes
-
Gluténmentes
-
Laktózmentes
-
100% Magyar termék
-
100% vadon élő állat húsa
-
Az állatok kizárólag adalékanyag-mentes, természetes élelmet fogyasztottak, ezért szintetikus anyagoktól, hormonoktól, antibiotikumoktól mentes
-
Hozzáadott térfogatnövelő, vízmegkötő nélkül készül
Vélemények
Hasonló termékek
Sertésmentes Szarvas Natúr Szalámi - 250g
A Special Edition Szarvas termékcsaláddal a fentiek szellemében némileg eltérünk a hagyományoktól.
Kiemelkedően magas hústartalmú, sertésmentes gourmet termékeket hoztunk létre, amelyekben a ridegen tartott vízibivaly faggyújával helyettesítjük a sertés szalonnát, és amik hagyományos bükkfa füstöléssel és hosszú érleléssel készülnek. A kellemesen selymes jegyek a faggyúnak, a zamatos ízek pedig a szabadon élő Szarvas válogatott prémium húsának köszönhetőek, mindez kevés fehér- és rózsaborssal fűszerezve egyedülálló gasztronómiai élményt nyújt.
Sertésmentes Szarvas Paprikás Szalámi - 250g
A Special Edition Szarvas termékcsaláddal eltérünk a hagyományoktól. Egyedülálló, sertésmentes gourmet termékeket hoztunk létre, melyekben vízibivaly faggyúval helyettesítjük a sertés szalonnát, ami egy gazdagabb íz-élményt eredményez.
Ez az érett, különleges szalámi megtölti a szájat kellemes selymességgel, a válogatott prémium Szarvashúsnak és Vízibivaly faggyúnak köszönhetően. Testességét a Pirospaprika és az egyedi fűszerezés adja.
Sertésmentes Őz Csípős Paprikás Szalámi - 250g
A tradíciókat újragondolva, különleges ízélményű szalámit készítettünk, ami a legigényesebb gourméknak is intenzív, felejthetetlen élményt nyújt. A Special Edition Őz termékcsaláddal a fentiek szellemében némileg eltérünk a hagyományoktól. Kiemelkedően magas hústartalmú, sertésmentes gourmet termékeket hoztunk létre, amelyekben a ridegen tartott vízibivaly faggyújával helyettesítjük a sertés szalonnát, és amik hagyományos bükkfa füstöléssel és hosszú érleléssel készülnek. 100 g termék 167 g őzhús felhasználásával készült. Az érlelési folyamat során a töltéshez használt tőkehús ennyit veszít víztartalmából.
8 hét érleléssel és gondos odafigyeléssel készítjük el.