Leírás és Paraméterek
Kicsit elharapództak az húsipari elképzelések a világban. Instant kolbászok és expressz szalámik korában élünk, olyan állatok húsát esszük sokszor, akik napfényt is csak képről láttak, és arctalan üzemek gazdáit támogatjuk új és új embertelen húsipari telepek létrehozásában. Ha nem figyelünk egy kicsit.
Azok, akik egy kicsit odafigyelnek a világra, tudják, hogy lehet úgy is állatot tartani, hogy megadjuk a méltóságot. Ez nemcsak nemes, hanem hasznos dolog is. Hiszen a nemzeti parkok legelőin nevelt állatok nem esznek vegyszereket, nincsenek agyon gyógyszerezve, így nem csak zamatosabb a húsuk, hanem biztonságosabb is a fogyasztásuk.
Szomor Dezső kiváló szalámija ráadásul nemzeti büszkeségünk lehetne. Méltóságteljes tartással, nemzeti állatunkból hagyományos eljárásokkal készült szalámijai és kolbászai ízei tiszták, egyszerűek és nemesek. Olyan ízek ezek, amikre ha vigyázunk, emberöltőket kötnek össze.
Összetevők:
100% magyar szürkemarha hús, őrölt pirospaprika, só, bors, fokhagyma, köménymag.
Mennyiségi jellemzők: kb. 25 cm hosszú, 30-35 dkg-os rudak 50mm átmérőjű bélbe töltve.
A termék semmilyen adalékanyagot nem tartalmaz.
A termék vákuumcsomagolt, így minőségét több, mint fél évig megőrzi.
Kiváló magyar termék!
100 g termék 100 g húsból készül hagyományos füstöléssel és érleléssel.
Származási hely: Dömsöd