Leírás és Paraméterek
Hús, szalonna, só, paprika, bors és kömény.
Ennyi. Semmi E, semmi vegyszer, semmi csoda.
Egyszerű, tisztességes csípős szalámi, szabadon tartott szürkemarhából.
Korunkban ez már különleges ritkaságnak számít. Rendesen füstölve, hosszan érlelve? Igen. Ha mi állnánk neki szalámit csinálni, magunk sem csinálnánk máshogy. Szomor Dezső tapasztalata komoly szakmai hírnevet szerzett az elmúlt évek során.
Összetevők:
70% magyar szürkemarha hús, szalonna, só, paprika, fokhagyma, bors, kömény.
Mennyiségi jellemzők: kb. 25 cm hosszú, 30-35 dkg-os rudak 50mm átmérőjű bélbe töltve.
A termék semmilyen adalékanyagot nem tartalmaz.
A termék vákuumcsomagolt, így minőségét több, mint fél évig megőrzi.
Kiváló magyar termék!
100 g termék 100 g húsból készül hagyományos füstöléssel és érleléssel.
Származási hely: Dömsöd
Vélemények
Hasonló termékek
Őz szalámi
Őz paprikás szalámi - 250g
Az Őz szalámi termékcsaládunkkal követjük a tradicionális magyar recepteket, az egészséges, vadon élő állatok húsát sertés hasaalja szalonnával készítjük el, épp ezért a folyékony nitrogén fölött őrölt prémium fűszerek zamata még jobban kioldódik.
A világhírű magyar édes nemes pirospaprika adja a szalámi testességét és fűszerességét, ami hagyományos bükkfa füstöléssel és hosszú érleléssel készül. Az őz húsa a szarvashoz hasonlóan, szárazabb a vaddisznónál, ez adja e termék különleges, sajátos textúráját és ízének alapját.