Leírás és Paraméterek
Akármilyen hihetetlen, de gyorspác és folyékony füst, meg szalonna bőrke és ízfokozók nélkül is készül még itthon rendes szalámi. Húsból. HÚSBÓL. Ráadásul nem is akármilyen húsból. Szürkemarhából, vadon tartott szürkemarhából, olyan szürkemarhából, amelyik nemzeti parkban kóricált és legelészett sok nyáron át, és normális életet élt, nem pedig egy fél pokrócnyi ketrecben végiggyötört, agyongyógyszerezett szerencsétlen állatból. Mi köztudottan a korrekt állattartás elkötelezett hívei vagyunk, már jó ideje tartjuk és szeretjük a fokhagymás szalámit.
Összetevők:
70% magyar szürkemarha hús, őrölt pirospaprika, só, bors, fokhagyma, köménymag, porcukor
Mennyiségi jellemzők: kb. 25 cm hosszú, 30-35 dkg-os rudak 50mm átmérőjű bélbe töltve.
A termék semmilyen adalékanyagot nem tartalmaz.
A termék vákuumcsomagolt, így minőségét több, mint fél évig megőrzi.
Kiváló magyar termék!
100 g termék 100 g húsból készül hagyományos füstöléssel és érleléssel.
Származási hely: Dömsöd, Magyarország
Vélemények
Hasonló termékek
Szürkemarha szalámi csípős - 340g
Őz szalámi
Vizibivaly paprikás szalámi - 250g
A Vízibivaly szalámi termékcsaládunkkal követjük a tradicionális magyar recepteket, az egészséges, ridegen tartott állatok húsát sertés hasaalja szalonnával készítjük el, épp ezért a folyékony nitrogén fölött őrölt prémium fűszerek zamata még jobban kioldódik.
A szalámi mesterséges adalékanyagoktól mentes, a bivaly vörösebb, ásványi anyagokban gazdag húsát gondosan előválogatott alapanyagok, magyar édes nemes pirospaprika és kömény felhasználásával, hagyományos bükkfa füstöléssel és hosszú érleléssel készítjük el.