Barion Pixel
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás

Baranyi Gyula - Új Írás 1967. I. (1 - 6-ig)

4.000 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
Szállítási díj: 1.490 Ft

Leírás és Paraméterek

Szerző Baranyi Gyula (szerk.)
Fordította
Kiadó Lapkiadó Vállalat
Kiadás Éve 1967
ISBN
Kötés Típusa könyvkötői kötés
Állapot

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

Koronczai Magdolna - Spanyolország (Nyitott szemmel sorozat)

Ebben a kötetben mindent megtalálnak, amire csak szükségük lehet egy útikönyvben: izgalmas háttér-információkat, nélkülözhetetlen útitársat és felejthetetlen élményeket.
A Nyitott szemmel sorozat híres nagyszerű fényképeiről, amelyek a tájak és műemlékek mellett a mindennapi élet jellegzetes pillanatait is rögzítik.
Szakemberek mutatják be az ország történelmét, kultúráját, növény- és állatvilágát, mindenekelőtt pedig a lakóit.
Mindenről szót ejtünk: Galíciáról, Kasztília-La Mancha szélmalmokkal pettyezett alföldjeiről, a divatos Barcelonáról és Andalúzia napégette fehér falvairól. Nem marad ki egyetlen talpalatnyi hely sem.
Minden látnivaló pontos helyét feltüntetjük, ezeket a szövegből számozással kereshetik vissza.
Ebben a kötetben benne van az összes utazással kapcsolatos adat, szálloda, étterem és telefonszám, amire csak szükségük lehet.
4.000 Ft

Robert Lacey - Testvérharc - Viszályok a Windsor-házban

Korona című világsikerű sorozat történész szakértője Vilmos és Harry herceg gyermekkori szövetségéről, későbbi elhidegülésének okairól, valamint a családi viszályokról tár az olvasók elé újabb, eddig eltitkolt részleteket.

A kötetből megtudhatjuk, hogyan alakult a két herceg kapcsolata annak tükrében, hogy Vilmosra a trón és a vele járó felelősség vár, miközben Harry azzal a tudattal kénytelen élni, hogy ő a "tartalék".
4.000 Ft

Stefan Zweig - Sakknovella

Stefan Zweig (1881-1942) gazdag és több mint hatvan éve világszerte népszerű életművéből hét kötetre való válogatást ad közre az Európa Könyvkiadó.
Az első kötet a novellista Zweiget mutatja be, élére az utolsó s talán legkiforrottabb mestermű, a Sakknovella címét kölcsönöztük. De megtalálhatók a kötetben a korábbi alkotóperiódusok remek darabjai is - amelyek a pubertás érzelmi viharaival foglalkoznak (Égő titok), egy-egy különleges sorsot követnek a végkifejletig (Leporella, Könyves Mendel), vagy a pattanásig feszült szenvedély drámáit elevenítik meg (Ámok, Huszonnégy óra egy asszony életéből).
Stefan Zweig Bécs szülötte, s mint író a Freud teremtette pszichoanalízis egyik legérzékenyebb befogadója. Nem véletlen, hogy elbeszéléseit mint "erotikus aláfestésű lélektani tanulmányokat" jellemezték már a harmincas években a kritikusok.
4.000 Ft

Irvin D. Yalom - Szerelemhóhér és más pszichoterápiás történetek

„A pszichoterápia szempontjából négy kiemelkedő bizonyosság létezik: a saját és szeretteink halálának elkerülhetetlensége; a szabadság, amely lehetővé teszi, hogy az életünket úgy éljük, ahogy akarjuk; a végső pillanat magánya; és végül az a tény, hogy az életnek nincs egyértelműen meghatározható értelme. Bármennyire kegyetlennek tűnjék is ez a négy bizonyosság, mindegyikben megbújik a remény és a megváltás csírája.
Ez a tíz pszichoterápiás történet reményeim szerint azt bizonyítja, hogy igenis szembenézhetünk a lét igazságaival, és erejüket felhasználhatjuk a személyes gyarapodás és az alapvető jellemváltozások érdekében."
4.000 Ft