Savanyúság
A savanyúság épp olyan különleges kiegészítője lehet étkezéseinknek, mint egy finom bor. A megfelelő párosítás kihangsúlyozza a zamatokat és tökéletes összhangot teremt az ízek között.
Csakúgy, mint az aranyló szőlőszemeket, savanyúságaink természetes összetevőit is gondosan válogatjuk, hogy felejthetetlen kulináris élvezettel ajándékozzanak meg Téged.
Fermentini-Gyömbéres sárgarépa 150g
Fermentini-Kajszis csalamádé 450 g
A fermentált Kajszis csalamádéban visszaköszön az ismerős csalamádé íz, és mégis van benne valami egészen újszerű. A klasszikus csalamádé alapanyagokat (káposzta, sárgarépa, paprika, hagyma és babérlevél) egy jó adag aszalt sárgabarack egészíti ki, ami egyrészt az erjedést segíti, másrészt tökéletes ízharmóniát hoz létre az üvegben. A végeredmény egy savanyú és selymes ízvilág, ami kicsiknek és nagyoknak egyaránt a kedvence lett. |
Fermentini-Lecsós kimchi 150 g
A Lecsós kimchi játék a klasszikus alapanyagokkal és a fantáziával nemcsak a fermentálás, hanem a formátum miatt is. Mi van az üvegben? Kockára vágott káposzta, a klasszikus lecsó alapanyagokkal keverve és mindez finoman megbolondítva egy kis chilivel. Pont annyira csíp, hogy a család minden tagja élvezni tudja a fogyasztását csakúgy, mint a Fehér kimchink esetében. |
Fermentini-Fokhagymás karalábé 150g
A karalábé szerintünk az egyik legfinomabb fermentált zöldség! Mi van az üvegben? A Fermentini termékektől már megszokott vékony csíkos formátumban karalábé, egy csipet fokhagyma, és só. A fermentálási folyamat során a vitamin-és ásványianyag tartalom megmarad, a fokhagyma viszont elveszíti a csípősségét az erjedés alatt, de az íze finoman fűszerez. Bátran ajánljuk a mindennapi fogyasztását, mivel erjedés után a fokhagyma utóíze, és illata hamar lecseng, így azok is bátran fogyaszthatják, akik tartanak tőle a hétköznapokban. A termék összetevőinek egyszerűsége (karalábé, fokhagyma és só) kiválóan alkalmassá teszi a különböző diétákban való felhasználásra és kisgyermekek étrendjének kiegészítésére is. Mi leginkább salátába keverve vagy köret kiegészítéseként ajánljuk, de wrap, levesbetét, vagy szendvics feltét is lehet belőle. |
Fermentini-Kajszis csalamádé 150 g
A fermentált Kajszis csalamádéban visszaköszön az ismerős csalamádé íz, és mégis van benne valami egészen újszerű. A klasszikus csalamádé alapanyagokat (káposzta, sárgarépa, paprika, hagyma és babérlevél) egy jó adag aszalt sárgabarack egészíti ki, ami egyrészt az erjedést segíti, másrészt tökéletes ízharmóniát hoz létre az üvegben. A végeredmény egy savanyú és selymes ízvilág, ami kicsiknek és nagyoknak egyaránt a kedvence lett. |
Fermentini-Lecsós kimchi 450 g
Fermentini-Fehér Kimchi 150g
A Fehér kimchi sok összetevőjével, pikáns ízvilágával igazi fermentált savanyúság különlegesség lehet az asztalon. Kínai kel, karalábé és alma alkotja a zöldség (gyümölcs) alapot, melynek az újhagyma, a fokhagyma, kevés gyömbér és chili a fűszere a harmonikus ízvilág elérése érdekében. A chili enyhén csípőssé teszi – pont annyira erős, hogy a család minden tagja élvezni tudja az ízét. |
Fermentini-Cékla-répa gyömbérrel 450 g
A fermentált Gyömbéres cékla-répát a céklarajongóknak ajánljuk elsősorban. Roppanós, vékony cékla és sárgarépa-csíkok, a gyömbér friss ízével keverve. A cékla sárgarépával és gyömbérrel való keverése harmonikus ízvilágot eredményez, melyben a cékla finoman, de nem harsogóan dominál, míg az összetevők vitamin- és ásványianyag tartalma az üvegben marad. |
Fermentini-Fehér Kimchi 450 g
A Fehér kimchi sok összetevőjével, pikáns ízvilágával igazi fermentált savanyúság különlegesség lehet az asztalon. Kínai kel, karalábé és alma alkotja a zöldség (gyümölcs) alapot, melynek az újhagyma, a fokhagyma, kevés gyömbér és chili a fűszere a harmonikus ízvilág elérése érdekében. A chili enyhén csípőssé teszi – pont annyira erős, hogy a család minden tagja élvezni tudja az ízét. |
Fermentini-Gyömbéres sárgarépa 450g
