Barion Pixel
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás

Eckhart Tolle - Most hatalma kártya - 50 lapos kártya meditációs dobozban

10.000 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron

Eckhart Tolle bölcsességét ezúttal elegáns, szemet gyönyörködtető kártyák formájában kapjuk kézbe. A lapokon olvasható szövegek elősegítik a napi meditációt, témáik egytől-egyig a jelen pillanatra nyíló kapuk. Csodálatos üzenetük a gondolkodás fölé emel, békévé oldja a szenvedést, és átláthatóvá teszi az emberi kapcsolatokat. Milyen változást eredményez mindez? Örömet és teljességet hoz akár most, azonnal, amit aztán megoszthatunk másokkal, kiterjeszthetjük a munkánkban, az otthonunkban, s mindezzel a világ jobbításához is hozzájárulunk. Akik rendszeresen használják a kártyát, azt állítják, egészen megváltoztatja az embert. Húzzunk egy lapot váratlan helyzetekben vagy kezdjük azzal a napjainkat, hogy megnyílunk egy kártya csodálatos üzenetének! Még jobb, ha kitesszük a lapot az asztalunkra, a meditációs doboz erre kiképzett keretébe, mert így egész nap hathat ránk felséges energiája, ami segíti a mondanivaló befogadását és gyakorlati megvalósítását. A kártyák szépek, hasznosak, és a doboz is a legjobb minőségű. Kiváló ajándék bárkinek, aki lelki támaszt keres, vagy csak bölcs dolgokat szeretne tanulni. 
Nem értékelt
Szállítási díj: 1.490 Ft

Leírás és Paraméterek

Szerző Eckhart Tolle
Fordította Domokos Áron
Kiadó Édesvíz Kiadó
Kiadás Éve 2005
ISBN
Kötés Típusa papírmappa
Állapot

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

Dr. Baktay Ervin - India bölcsessége - A hindu világszemlélet ismertetése

Szerző "A diadalmas Jóga" c. nagysikerű munkáját méltóan egészíti ki ez az új kötet. A magában is nagyértékű Jóga-bölcselet csupán egyik része a hindu világszemléletnek; a jelen munka ezt a különös, rejtelmes, de örök igazságokban páratlanul gazdag világszemléletet teljes egészében ismerteti. Módszere ugyanaz, mint amely annyi lelkes olvasót szerzett "A diadalmas Jógá"-nak is: a tárgy átfogó, alapos ismeretével, közérthető módon, élvezetes stílusban, a nehezen érthető elvont kérdéseket élesen és világosan tárgyalva, lépésről lépésre vezeti végig az olvasót a hatalmas anyagon. India bölcsességét, a hindu bölcseletet, vallást és misztikát úgy tolmácsolja, ahogyan maguk a hinduk értelmezik tanaikat, de nem feledkezik meg a nyugati olvasó igényeiről: mindent a mi modern, természettudományos szempontunkból is alátámaszt, sőt még a fel-felmerülő kételyekkel is számol, hogy rámutasson, mennyiben helytállók vagy tévesek azok. Minden újabb lap újabb meglepő ismereteket fűz az előzőkhöz és az érdeklődő előtt kiépül az ősi hindu világszemlélet csodálatos épülete. A szerző ért ahhoz, hogy ezt a rendkívüli világot közel hozza a nyugati olvasóhoz és rávezesse arra, hogy ami India bölcsességében maradandó érték, az egyetemesen emberi érték is és mindnyájunk szellemi kincse!
"India bölcsessége" most új köntösben, teljesen átdolgozott és lényegesen bővített kiadásban jelenik meg és bizonyára ugyanolyan szíves fogadtatásra talál, mint "A diadalmas Jóga".
10.000 Ft

Rudi Koch, Günter Krug, Siegfried Richter - Uhren und Zeitmessung (német nyelvű)

Ez a lexikon mintegy 1500 olyan címszavat tartalmaz, melyek mind a történelmi, mind a modern időmérő eszközökre vonatkoznak. Olyan fogalmak ismertetése található e kötetben, melyek az időmérők szerkezetére, fajtáira, funkcionális elveire és fizikai alapelveire vonatkoznak, emellett olvashatunk napórákról, vízórákról, mechanikai kerekes órákról, elektromos és elektronikus órákról, kvarc- és atomórákról, valamint a kalendáriumi időfogalomról, illetve olyan szócikkeket is találunk itt, melyek az időmérést a tudomány, a közlekedés és technika szempontjából érintik.
10.000 Ft