Barion Pixel

Kosár

Kép Név Egységár Mennyiség Összeg
Simon Melinda - Kiadói és Nyomdászjelvények (Hagyomány és korszerűség)
7.500 Ft
7.500 Ft
Válasszon díszcsomagolást a vásárolt termékekre!
Bruttó végösszeg 7.500 Ft
Várható szállítási költség 1.490 Ft -tól
Ha még 6.500 Ft értékben vásárol, a házhozszállítás Ingyenes! (PostaPont, MPL Csomagautomata)
Várható szállítási idő: 2025. április 8., kedd
A kupon beváltására a pénztárban van lehetőség

Különleges ajánlataink

Hagyományos őszibaracklekvár - 450g

Itt az ideje, hogy az őszibaracklekvár is felkerüljön a kamrád polcaira! 
2.500 Ft

Tokaji Dominium Hárslevelű Budaházi dűlő száraz 2018 - 0,75l

A Budaházi dűlőről szedett ,tölgyfahordóban érlet száraz hárslevelű bor.
4.500 Ft

Venesz József és Túrós Emil - A szakácsmesterség kézikönyve - Vendéglátóipari receptkönyv és konyhatechnológia

Az elmúlt tizenöt évben a vendéglátási és étkezési szokásokban bekövetkezett fejlődés lényegesen megváltoztatta a vendéglátóiparral szemben támasztott követelményeket, a vendéglátóipari termelés jellegét és feltételeit. A két ismert szerző legújabb szakkönyvében az új követelményeknek megfelelően a táplálkozástudomány eredményeire támaszkodva tárgyalja a táplálkozási, az értékesítési és a termelési ismereteket. Külön fejezetek szólnak a termelés-értékesítés kapcsolatáról, az élelmi anyagok feldolgozásáról és az ételkészítési műveletekről.
A könyv mintegy 2600-2700 receptet tartalmaz, amelyek között a magyar konyha specialitásai mellett megtalálhatók a nemzetközi gasztronómia legismertebb ételei is. Az egyes fejezetek ételcsoportonként a legjellemzőbb ételeket tartalmazzák, anyaghányadokkal és teljes technológiai leírásokkal, a rövidebb - anyaghányadok nélküli, csak a legszükségesebb technológiai leírásokkal közölt - receptek pedig az ételválaszték bővítéséhez és variálásához nyújtanak lehetőséget.
Igen érdekesek a nemzetközi gasztronómiával foglalkozó fejezetek, amelyek - a magyar konyha jellegzetességei mellett - a nemzetközi gasztronómia általános szabályairól, a különböző népek jellegzetes étkezési szokásairól, speciális ételeiről adnak áttekintést.
A kötet nemcsak a magyar konyha hagyományait őrző alapkönyv, hanem egyben a jelen és a jövő vendéglátásának feladatait segítő, a szakemberek számára korszerű, sokrétű, átfogó ismereteket nyújtó munka.
10.000 Ft
FOGYASZTÓ BARÁT
196 szavazat

stelazsibolt.hu
© Fogyasztó Barát
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás