Leírás és Paraméterek
Összetevők:
Levendulavirág, víz, cukor, almapektin, citromsav.
Tartósítószert, aromát, ízfokozót, egyéb mesterséges anyagot nem tartalmaz!
A növény neve a római lavare (mosni) igéből ered. Az ókori görögök és rómaiak tisztító, fertőtlenítő, élénkítő és nyugtató hatásáért kedvelték, még húsok ízesítéséhez is használták. Egyszerre élénkít és nyugtat, lazít.A levendula: nyugtató, lazító, fertőtlenítő hatása közismert, nemcsak fejfájás, hanem levertség és stressz ellen is hatásos, sőt, a hirtelen hangulatváltozások kiegyensúlyozására is beválik. Amellett, hogy oldja a feszültséget, élénkítő és serkentő hatása is van.
Gyakran alkalmazzák nyugtalanság, alvászavarok, idegi alapú gyomor- és bélbántalmak kezelésére, elősegíti többek között az egészséges, felfrissülést hozó alvást.
Epetermelést fokozó, emésztést elősegítő, görcsoldó, szélhajtó, vizeletürítést elősegítő hatással is rendelkezik.
Jól fertőtlenít, kiváló görcsoldó, fájdalomcsillapító, elöli a vírusokat, megnyugtatja az egész testet, fertőtleníti a beleket, akadályozza a rothadási és erjedési folyamatokat.
Származási hely: Csopak, Magyarország