Leírás és Paraméterek
Mogyorós-tejcsokoládéval és őrölt Etióp Harrar kávéval bevont Piemonte-i mogyoró
Tonkababos szőkecsokoládéval és kakóporral bevont karamellizált makadámdió
Liofilizált feketeribizli kékáfonyás joghurttal és fehércsokoládéval drazsírozva
Ruby kakaóbabból készített csokoládéval bevont szicíliai mandula
desszert | Csokoládés |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Hasonló termékek
Falatnyi étcsokoládé lapocskák málna töltelékkel
A friss, kissé savanykás málnapüré, valamint a liofilizált málna eddig is legkedveltebb alapanyagaink közé tartoztak.
Ezúttal megtaláltuk számukra a tökéletes párosítást egy 70% kakaótartalmú francia étcsokoládé képében.
Az intenzív kakaós ízjegyekkel rendelkező, roppanós étcsokoládé és a savanykás, mégis selymes málnapüré egyszerre állnak kontrasztban és összhangban egymással.
5.000 Ft
Mogyorós-tejcsokoládéval és őrölt Etióp Harrar kávéval bevont Piemonte-i mogyoró
Selymes mogyorómasszával és finomra őrölt Etióp Harrar arabica kávészemekkel hangoltuk páratlanul harmonikus kreációvá a krémesen lágy tejcsokoládét. Ebbe az izgalmas csokoládéfolyam ölelésébe zártuk a világ legfinomabbjának tartott Piemonte-i mogyorót.
5.000 Ft
Fahéjas tejcsokoládéval bevont Piemonte-i mogyoró
A tökéletes mogyorós drazsé. Tényleg. Tökéletes.
5.000 Ft
