Leírás és Paraméterek
Mondhatnánk, hogy a ChocoMe a csokoládék rubik kockája, hiszen a mienk, és mégis a világon mindenhol szeretik. Feledhetetlen élmény adni és kapni is. De a csak a legjobb alapanyagokkal dolgozó manufaktúrából kikerülő csokoládékból nehéz, nagyon nehéz választani, már csak a válogatás is olyan élmény, mintha a legnevesebb párizsi szalonokban kellene eldöntenünk, hogy igazgyöngy vagy gyémánt berakást válasszunk egy nyakékbe. Így a ChocoMe talán inkább a csokik Chanelje kelllene, hogy legyen, ha az élményt szeretnénk pontosan szavakba önteni. Nehéz dolgok ezek. A lényeg viszont egyszerű. Bármelyik csoki mellett teszed is le a voksod, egészen biztosan valami prémium minőségű, finom, izgalmas és meseszép csokoládécsodát választasz.
A liofilizálásról azt kell tudni, hogy -20 fokon vonják ki a nedvességet a gyümölcsből, így az eredmény egy tartós, természetes és az eredetinél is édesebb falatka lesz a következő kocka csokidban...
Összetevők:
Tejcsokoládé: cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, ecuadori kakaómassza, sovány tejpor, emulgeálószer: szójalecitin, Kakaó szárazanyag tartalom legalább 40%. Ibolyaszirom - kandírozott (cukor, természetes virág, akácgyanta, aroma, színezék, aroma); liofilizált eper; A termék allergéneket is felhasználó üzemben készült!
Származási hely: Magyarország
desszert | Csokoládés |
Vélemények
Hasonló termékek
Tejcsokoládé liofilizált eper szeletekkel liofilizált málna szemek és liofilizált kékáfonyás joghurttal
Étcsokoládé fahéjjal, vörösáfonyával, Brontei pisztáciával, pekándióval
Étcsokoládé Syrah borhoz. Liofilizált feketeribizli szemekkel, vörösboros tengeri sóval és kandírozott ibolyaszirmokkal
Valrhona 66% étcsokoládé kandírozott narancshéjjal
Narancshéj - kandírozott
Szicíliai mandula
Karácsonyfa