Barion Pixel
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás

Indira Gandhi - Az én igazságom (Tények és Tanúk sorozat)

890 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
"Alapelveim ma is ugyanazok, mint amelyek a múltban vezéreltek: békés egymás mellett élés, el nem kötelezettség, egyenlőségre és önállóságra alapozott nemzetközi együttműködés, teljes függetlenség, az uralkodás és megfélemlítés mellőzése, közös munka a többi országgal az egész világra kiterjedő béke és barátság megteremtése."
Nem értékelt
Szállítási díj: 1.490 Ft

Leírás és Paraméterek

Szerző Indira Gandhi
Fordította Déva Mária
Kiadó Magvető Könyvkiadó
Kiadás Éve 1981
ISBN 963271444 X
Kötés Típusa papír / puha kötés
Állapot közepes - kopott és sérült borító

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

Vas Zoltán - Akkori önmagunkról - Önéletírás II. (Tények és Tanúk sorozat)

1979 novemberében jelent meg önéletírásom első része. Most, életem 79. esztendejében befejeztem a második kötetet is. Tanúságot teszek benne viszontagságos életem két periódusáról: a Tanácsköztársaság hősi napjairól és az 1945-48-ig végzett forradalmi munkánkról.
890 Ft

Krúdy Gyula - A tiszaeszlári Solymosi Eszter (Tények és Tanúk sorozat)

Krúdy Gyula regénye nemcsak a hírhedt tiszaeszlári vérvád és per történetét jeleníti meg, hanem az önmagát túlélő tizenkilencedik század hervadását, a hajdani "dicső eszmék" visszájára fordulását, a táblabírák világának porba hullását is.
890 Ft

Nemeskürty István - Parázs a hamu alatt - Világostól Solferinóig (Nemzet és Emlékezet sorozat)

Az 1848-as szabadságharc bukása után nemzeti önállóságunkat és a forradalom szociális vívmányait egyaránt brutálisan felszámoló tíz esztendő - az ún. Bach-korszak - társadalmi és szellemi mozgalmairól ad képet Nemeskürthy István izgalmas könyve.
A hagyományos történetírás ezt az időszakot mint a "passzív rezisztencia" korát tartotta nyilván. Könyvünk szerzője most bebizonyítja, hogy ez az "önigazoló" meghatározás egyoldalú és téves: a szüntelenül megújuló, újból és újból felszínre törő ellenállás nagyon is aktív volt, és ezért eredményes. A felületen mindent betakart, elfojtott az elhamvadt remények szürke hamurétege, de alatta - ha nem is mindenki számára láthatóan - ott parázslott a függetlenségi és forradalmi harc soha ki nem aludt tüze.
890 Ft

Vas Zoltán - Viszontagságos életem (Tények és Tanúk sorozat)

Nyugalmazott miniszter, író vagyok. Tanúságot teszek háromnegyed évszázados viszontagságos kommunista életemről. Pontosabban annak csak 1945-ig terjedő periódusáról. Készül a folytatás is, de ez már egy következő kötet anyaga lesz.
890 Ft