Barion Pixel
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás

Krúdy Gyula - A tiszaeszlári Solymosi Eszter (Tények és Tanúk sorozat)

890 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Krúdy Gyula regénye nemcsak a hírhedt tiszaeszlári vérvád és per történetét jeleníti meg, hanem az önmagát túlélő tizenkilencedik század hervadását, a hajdani "dicső eszmék" visszájára fordulását, a táblabírák világának porba hullását is.
Nem értékelt
Szállítási díj: 1.490 Ft

Leírás és Paraméterek

Szerző Krúdy Gyula
Fordította
Kiadó Magvető Könyvkiadó
Kiadás Éve 1975
ISBN 9632703979
Kötés Típusa papír / puha kötés
Állapot közepes - hátlapon törés / gyűrődés, kopottas

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

Idős Váci Mihályné - Legyen munkátokon áldás! (Tények és Tanúk sorozat)

"Kérdem anyámtól: ugye, édesanyám, most már fogok iskolába járni? Megállt, és csak nézett rám könnyes szemmel, csak ennyi volt a válasza: egy frászt! Tudod, hogy neked a két kicsivel kell maradni! Én nagyon sírtam, ő is sírt, azután elköltöztünk, anyám elment dolgozni, Jani is. Én maradtam a két kicsivel, etettem őket, mostam, takarítottam."
890 Ft

Borisz Pilnyak - OKÉ (Tények és Tanúk sorozat)

Hollywood filmparadicsoma, New York felhőkarcolói. A washingtoni politika árnyoldalai, a rettegett Al Capone Chichagója. Milliárdosok fényűző szalonjai, néger gettók nyomora. Henry Ford álom-autógyára, rezervátumok komor rézbőrűi. Világhírű írók, művészek és az utca embere. A korlátlan lehetőségek hazája: Amerika, anno 1931. Egy szovjet ember és kora egyik legeredetibb írója, Borisz Pilnyak rácsodálkozik Amerikára, elképed, elszórakozik, és közben mindvégig megszállottan hisz saját hazája céljaiban, választott és vállalt útjában, jövőjében.

890 Ft

Székely Éva - Sírni csak a győztesnek szabad! (Tények és Tanúk sorozat)

Székely Éva és lánya, Gyarmati Andrea -, egy olimpiai aranyérem, két ezüst- és egy bronzérem tulajdonosa. Számlálhatatlan csúcsteljesítményük mellett tizenhárom világ- és harmincegy Európa-csúcs fűződik nevükhöz.
890 Ft