Leírás és Paraméterek
Amikor az ember olyan ecuadori kakaóból készült csokoládét kóstol, amiben a kétévente szüretelt és kézzel szedett bronte-i pisztácia és az olaszok nemzeti büszkesége, az igazi piemonte-i mogyoró kíséri az eperszeleteket, akkor az ember teljesen nyugodtan mondhat nemet az égvilágon bármire, mert ez egy olyan pillanat, amikor le kell ülni, hátra kell dőlni, és lehetőleg gyönyörű helyen kell tenni mindezt. Élvezni kell az ízeket, élvezni kell az életet és tudni kell, hogy megadja ennek a csokoládénak a tiszteletet.
S ugye tiszteletet az tud kapni, aki maga is tudja, hogy tud tiszteletet adni.
Etna közeli faluból Összetevők:
Tejcsokoládé: cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, ecuadori kakaómassza, sovány tejpor, emulgeálószer: szójalecitin, Kakaó szárazanyag tartalom legalább 40%. Piemonte-i mogyoró; Brontei pisztácia; liofilizált eper; A termék allergéneket is felhasználó üzemben készült!
Származási hely: Magyarország
desszert | Csokoládés |
Vélemények
Hasonló termékek
Étcsokoládé Syrah borhoz. Liofilizált feketeribizli szemekkel, vörösboros tengeri sóval és kandírozott ibolyaszirmokkal
Tejcsokoládé liofilizált eper szeletekkel liofilizált málna szemek és liofilizált kékáfonyás joghurttal
Étcsokoládé fahéjjal, vörösáfonyával, Brontei pisztáciával, pekándióval
Valrhona 66% étcsokoládé kandírozott narancshéjjal
Narancshéj - kandírozott
Szicíliai mandula
Karácsonyfa